Nationaal Podium Plan

Beste muzikant,

Leuk dat je bij Klankkast/Café Bosch komt spelen. Graag willen we je op de hoogte brengen van het Nationaal Podium Plan dat ervoor kan zorgen dat je betaling verhoogd wordt naar €265,- per muzikant. Wij raden daarom aan om daar gebruik van te maken en je z.s.m. in te schrijven bij deze organisatie. Let op, het aanvragen van deze subsidie kan alleen door musici worden gedaan en niet door het podium. Daarom ligt hiervoor de verantwoordelijkheid geheel bij de optredende musici zelf.

Dit is de link naar de website van het Nationaal Podium Plan: https://nationaalpodiumplan.nl/

1.      Café Bosch staat als podium ingeschreven bij het NPP (Nationaal Podium Plan). Wat houdt dit in?
Wanneer een muziekformatie ook is ingeschreven bij het NPP en Café Bosch minimaal €132,50 per muzikant betaalt voor een concert dan stort het NPP een bedrag van €132,50 op de bankrekening van de meewerkende musici indien het concert is aangemeld en aan alle voorwaarden is voldaan. Hiermee verdubbelt het NPP dus de gage voor de musici mits Café Bosch zelf de helft betaalt.

2.      De bandleider van de formatie is verantwoordelijk voor het aanvragen van deze subsidie.
Als een concertdatum is vastgesteld is het aan de bandleider van de bezetting om het concert aan te melden in het systeem van het NPP. Bij inschrijving bij het NPP zal de bandleider hiervoor een inlogcode krijgen. De bandleider klikt vervolgens onder opties op de knop ‘verstuur contract’. Er wordt automatisch een digitaal contract aangemaakt dat eerst door de bandleider en daarna door Café Bosch dient te worden ondertekend. Let op, pas dan is de aanmeldingsprocedure volledig doorlopen en kan geld gereserveerd worden binnen het NPP.

3.      Moet een formatie ingeschreven staan bij het NPP om gebruik te maken van deze regeling?
Ja. Als een formatie niet is ingeschreven kan het geen gebruik maken van ondersteuning en speelt de formatie dus enkel voor het bedrag dat Café Bosch kan betalen.

4.      Geef ik aan bij Klankkast of bij Café Bosch te spelen?
De boeking en betaling verloopt via Café Bosch, net als het contract dat door het NPP zal worden aangemaakt. Café Bosch staat als podium ingeschreven bij het NPP. De naam Klankkast fungeert alleen als naam voor de concertenreeks maar staat niet als podium ingeschreven bij het NPP.

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Simple Persona by Catch Themes